mi tam pasuje kazdy dzien i kazde mapy wiec jest git
Nitro 4ech mapach to inaczej czterech mapach 4ech to nie serwer tylko trasy z naszego serwa
Ostatnio edytowany przez polac (2011-07-24 18:57:48)
Wiem, ze nie powinienem sie odzywac, ale moim zdaniem trasy na mecz powinno sie ustalac calym zespolem, zeby kazdemu pasowaly. Nasze mapki sa jeszcze do zniesienia, ale to co oni dali...zenada po prostu...z tego co wiem, oni jezdza glownie lole i podobne trasy wybierali na innych meczach. Moze przed podaniem tras ustalac, jaki to ma byc typ tras? Bo jednak sa jakies granice i na meczach lole to lekka przesada...
Winter następnym razem jak będziesz umawiał na sparing to odrazu mów jaki tryb do skutku ! . Jakim składem będziemy jechać?
Nie zapomnijcie o mnie i dlaczego nie ma Bambixa się pytam , a tak w ogóle to zróbcie wybieranie najlepiej . Ustawcie server do 60 pkt na Rundy i gramy , jak gramy po 4 sparing , no to 4 pierwsze osoby graja na danej mapie a 5 w rezerwie . Jak nie wiecie jak to piszcie do mnie na gg : 9706112 : D i np wybieranie by było godzinę przed sparingiem lub dzień wcześniej , wtedy beda grały osoby z najlepszym regularem na danej mapie .
Ja raczej nie bo przegram (
Reactive napisał:
Ja raczej nie bo przegram
(
Nie chodzi o to że ktoś przegra czy wygra : D zawsze się gra kwali do sparingów na typie rund żeby wyłapać kto ma jaki regular bo nie liczy się najlepszy czas tylko regular na sparingu . Zróbmy kwalifikacje na każdej z map wtedy jest jak najbardziej sprawiedliwie i jedzie najlepszy skład bo zobaczycie że jak tak będziecie wybierać to połowa odejdzie bo powie że nie gra sparingów , a tak jak się nie dostanie do sparingu to może mieć tylko pretensję do siebie o słabe wytrenowanie danej mapy , a tak apropo to te Orange ma swój server ? Bo widzę że trenują na naszym ciągle , dajcie hasło na nasz server to nie będą mieli gdzie trenić ; )